• Acest proiect este unul ce l-am visat de destul de mult timp deja, o parte din procesul de a da înapoi societății cât pot. În scopul ăsta, am considerat întotdeauna că dacă poți face ceva să ajuți, atunci pune mâna și fă 🙂 …. și deci ne aflăm aici. Planul este să dezvolt o platformă unde copiii pot să învețe prin amuzament și înțelegere ce se bazează mai mult pe sunet decît pe cuvânt în sine, dar și cuvinte alese, puse într-un șir care să trezească simțirea interioară a copiilor și adulților deopotrivă.
Vă invit să ascultați episodul introductiv din seria Episoade Educative pentru copii, fiind urmat îndeaproape de primul episod din serie, numit simplu Forța Cinetică în mașină:
Audio: Episodul 1 Forța cinetică în mașină – 23.04.2021
Audio: Episod Introductiv Episoade educative pentru copii – 23.03.2021

Voi continua cu următoarele episoade și le voi urca în acestă pagină și ne vedem în alte serii între timp, prima fiind o chemare la idei pentru Proiectul de Suflet, proiect în care eu și Adela vrem să oferim șansa unor oameni cu un plan, să îl pună în aplicare la noi în pădure și să facem ceva Fain Împreună!

Și ca coockie (prăjiturică pentru cine preferă limba maternă 🙂 ) vă ofer un sneak peak la o parte dintr-un desen ce va face parte dintr-un vernisaj și un proiect mai mare ce va avea tricouri și alte obiecte personalizate cu sigla Proiectul de Suflet (PDS), create pentru a ne ajuta mintea să se liniștească și să simțim Pacea. Vă mulțumim pentru că ne priviți, ne citiți și sunteți alături de noi! Să ne vedem cu bine! Doamne ajută! 🙂

Desen: Procesul Alegerii Asana(e)

Referințe:

Kinetic energy in Phisics: https://en.wikipedia.org/wiki/Kinetic_energy

Asans – Yogic postures in Hatha yoga: https://en.wikipedia.org/wiki/Asana

Commentarii – Episoade Educative pentru copii

Devoțiuna e Acceptare - Asana(e) - Desen creion
Devoțiuna e Acceptare – Asana(e) – Desen creion

audio cine suntem noi copii desen Devoțiuna e Acceptare – Asana(e) – Desen creion Episoade Educative pentru copii plantăm Procesul Alegerii – Desen creion Proiectul de suflet pădure sunet

Alătură-te conversației

5 comentarii

  1. Suna bine motorul 🙂

    Un pro tip legat de turatia motorului: datele tehnice ale masinii specifica puterea maxima dezvoltata de motor, de genul P= 105 hp, dar specifica si turatia la care se atinge puterea respectiva (de ex. n=5500 rpm). E un indicator foarte bun atunci cand vrei sa obtii puterea maxima a motorului, cum ar fi intr-o depasire. In functie de asta iti poti alege treapta de viteza in care sa efectuezi depasirea.

    Enjoyed the talk, am vizualizat si camionul, si piatra care a lovit parbrizul, si loganul, chiar si curbele. 😀

    1. Bună Ovidiu,

      Mulțumesc pentru feedback! O să țin cont pentru viitoarele înregistrări și sigur oamenii care vor citi comentariul tău vor înțelege. Fiecare om care înțelege ceva util din poveștile mele mă pornește către următorul articol 🙂 Ne vedem curând.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *